En kvinna med ett mål i livet

                      

Det här är Nadya Suleman. Hon är en vanlig trettiotreårig småbarnsmamma. Lite ovanligare är barnaskarans storlek, som i nuläget består av 140 små tår (vilket - om samtliga barn är välskapta - ger en syskonskara på fjorton, varav dryga hälften utgörs av åttlingar) 
På sistone har lycka grumlats av att Nadyas mentala hälsa ifrågasatts. Den stora barnaskaran och diverse förändringar i det yttre (bland annat läpparna som helt plötsligt exploderat i storlek och ploppat upp som en stor amöba i ansiktet på henne) tyder på att hon blivit fullkomligt besatt av en av Hollywoods största kvinnliga skådespelerskor. Själv förnekar Nadya såväl operationer som besatthet, men bilderna som florerar i media gör allt annat än dementerar.

     
     Vem kan förebilden vara?


    
Nadya Suleman har en hemsida där hon ber om donationer för att kunna försörja sig själv och sina fjorton små. Barnen har hon skaffat på egen hand, precis som den utpekade förebilden gjorde en gång i tiden. Den kända skådespelerskan har på senare år dock skaffat sig en delägare i sin barnfabrik.


De flesta har antagligen redan klurat ut vem förlagan för Sulemans kopieringprocess är. Läppar som en anka och en barnaskara stor som ett Idol-startfält; vem skulle det kunna handla om om inte Angelina Jolie?

                         
                           

Kommentarer
Postat av: Sophy

Något som octomom glömde när hon ville bli angelina var tydligen att angelina har råd med alla barnen men d har inte hon.

2009-02-14 @ 14:23:16
URL: http://sophys.blogg.se/
Postat av: Sophy

sv: Det hade räckt med 3 för hennes del. Förstår inte dessa människor som e besatta av att föda barn :S

2009-02-14 @ 15:30:39
URL: http://sophys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0