Fartfyllda fötter och långfingrade klängväxter

Jag nämnde ett Ikea-besök i inlägget nedan. Det kan nog ha varit den snabbaste Ikea-visit som någonsin avlagts. Vi kastade oss ur bilen på parkeringsplatsen, sprang ikapp genom varuhusets alla avdelningar, nosade reda på alla upptänkliga genvägar och susade fram bland kuddar, porslin och köksstolar. Det var bara på blomavdelningen vi gjorde ett kort stopp, där vi ryckte åt oss ett gäng murgrönor (ok, jag stod och vred och vände på dem en stund först), sedan sladdade vi vidare genom kurvorna mot snabbkassan där A slog rekord i självscanning och kortkods-knappande.
Sedan hem igen. Snabbt, snabbt.
Allt som allt tog det fem minuter, ungefär.
Det är åtminstone vad det kändes som.

Nu svämmar lägenheten över av klängväxter. Det känns nästan som att bo i en skog. Det passar mig. Jag gick ju faktiskt i Skogsmulle som liten.

(Ser ni den lilla bilen på nedersta fotot till vänster? Det är Andreas första egna bil, som han fick av mig när han tagit sitt körkort. Fin, va?)


Kommentarer
Postat av: Christina

Murgröna är en härlig växt. Jag köpte en nyligen, men den fick löss och hamnade sist och slutligen bland soporna. :P

2009-10-19 @ 20:58:53
URL: http://stiini.blogg.se/
Postat av: nichi

natur mys i hemmet ! :)

2009-10-19 @ 21:48:41
URL: http://picturethis.webblogg.se/
Postat av: Erica fru och tvåbarnsmamma

Vilken fin och mysig blogg du har! En riktig feelgood blogg! Hit återvänder jag gärna! jag har också en feelgood´-glamour blogg där jag skriver om massa mat (älskar att laga mat), inredning, mode, osv. Idag har jag lagt upp bilder från vårt Parisbröllop.kram /Erica

2009-10-20 @ 01:39:55
URL: http://www.metrobloggen.se/richielife
Postat av: Gin

haha. vad kul! vad tyckte du om den då (insert frågetecken här.sitter på min pojkväns dator och han har ett sånt där "speltangentbord".det ser inte klokt ut!)

2009-10-20 @ 08:00:42
URL: http://lattens.blogg.se/
Postat av: Vicky

Vad snyggt med bokhyllan, först trodde jag att det var en jättestapel av böcker. Har aldrig sett någon som använt en sådan lika snyggt. Jag tänker genast införskaffa en på Ikea.

2009-10-20 @ 11:18:53
URL: http://vickileh.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0