Problemområden

Nej, rubriken syftar inte på fet T-zon, torra kinder eller något annat hudvårdsrelaterat. Inte heller syftar den på städer med integrationsproblem eller hög kriminalitet. 
Det jag talar om är de där punkterna i hemmet som man aldrig lyckas få till som man vill ha dem.
Ni vet - ett fönster, en byrå, en tavellist...
Man provar hundra olika kombinationer av blomkrukor, prydnadsfåglar och ljuslyktor, men det ser bara menlöst, tanklöst och rörigt ut.
Som jag skrev igår - visst har man alltid något sådant katastrofområde i hemmet, en liten yta som man aldrig lyckas få till?! 
I mitt fall råkar de felande punkterna vara ett fönster, en byrå och en tavellist...

 På bilderna i detta inlägg syns resultatet efter det senaste (läs: dagliga) runtflyttandet av vårt "inredningsströssel".
Prydnadssaker har flyttats fram och tillbaka och krukväxter har bytt såväl plats som krukor med varandra.
Känner äntligen att byrån och tavellisten nu börjar närma sig "Sara gillar"-läge. Fönstret i arbetsrummet har dock inte ens lämnat startfållan ännu, så det lämnar jag utanför bild.

Vilka är dina katastrofområden?


Kommentarer
Postat av: anna

jaadu de är fasiken allt hos mig :P hehe ja får aldrig till det som ja ser det i huvve, men sen så äre så mkt man tycker fattas, också tar de sån tid till man köpt allt och sen kan de bli som man ville ha de :P så just nu hos mig är inget bra, el fönstret i köket är väl hyffsat men inge annat eftersom de bara är halvt renoveringobjekt i min lägenhet :) och de tar tiiid innan vi kommer till å börja med nått nytt:/ varför blir man så lat då man gjort hälften. Hare

2009-10-06 @ 17:23:31
URL: http://annanylander.bloggagratis.se
Postat av: ailas

Hej! Bor i ett gammalt hus, så jag har många problemområden. Har dock en god förmåga till överseende, så... är glad ändå!För övrigt gillar jag din skrivmaskin på bilden. Kan du blogga via den? :D:D:D

2009-10-06 @ 17:45:29
URL: http://ailas.svenskablogg.se/
Postat av: Emelie

Nej jag har faktiskt inga "problemområden" när det gäller hemmet. När jag nu för första gången har fått välja tapeter och möbler så har jag inget behov av prydnassaker. ;-)

2009-10-06 @ 20:07:47
URL: http://emmisibirier.bloggagratis.se
Postat av: Johanna

Bakom min bokhylla har jag massa bröte som jag aldrig får tummen ur att flytta på. Det bara står där och samlar damm. Blä.

2009-10-06 @ 20:20:49
URL: http://enblondflicka.blogspot.com
Postat av: Linn

Hm... Mitt problemområde är antagligen min garderob. Hur jag än försöker organisera den blir den aldrig riktigt bra :/

2009-10-06 @ 20:34:44
URL: http://enlinn.bloggagratis.se
Postat av: melinskan

Hela min övervåning är sån. Köpte hus för 2 år sedan och först nu känner jag mig i ordning på nerevåningen. Uppe är det kaos. Inte fint nånstanns =( Men, men det kommer väl... Kul blogg du har förresten! Kram Jenny.

2009-10-06 @ 20:45:38
URL: http://jennymelin.bloggagratis.se
Postat av: Stina

Jag hade jätte problem allt va en ren katastrof innan med mitt rum med färger och hur det skulle passa innan jag bytte mina tapeter ( kolla bloggen) innan hade jag ljusa tapeter och bara mörka prydnad saker, vilket inte passade in så bra, och jag kände mig heller inte hemma med de. så därför bytte jag tapeter, vilket nu har blivit mkt bättre när allt passar in precis som det ska :D

2009-10-06 @ 22:47:31
URL: http://stinaannaklarabella.blogg.se/
Postat av: Kaela

Jag har så fullt upp med jobb och blogg och människor jag vill möta så jag hinner inte tänka på katastrofområden hemma.

Möjligen skulle det vara oordningen på mitt skrivbord

2009-10-07 @ 05:39:21
URL: http://kaela.bloggagratis.se
Postat av: maria

mitt är definitift toaletten, jag har tvättkorgen i duchen och korgar på golvet och smuts blir det där jämt, trångt som tusan så man får inte ens plats två där inne. men jag skulle behöva nån högre hylla med förvaring, tvättkorgen får dock stå kvar där inne då jag inte har plats för den någon annan stanns heller..

2009-10-07 @ 19:57:32
URL: http://nylandeer.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0